Veit Ikkje Heilt

Veitikkjeheilt er ein fantastisk blogg i framtida, alle bør berre lagre adressa og følge godt med på ein meiningsfull blogg, der meiningane kjem til å skifte støtt og stadig. Det einaste som er heilt sikkert er at det ikkje kjem eit einaste bilete av klede eller sminke her.

I dag sit eg her og gledar meg over at Sogndal knuste Brann 2-0 og ny sesong i tippeligaen i 2013. Regnet høljer ned og lyn og torden har prega utemiljøet. Lurer og på korleis det går med SAS idag, går dei konk eller skal dei fortsette å tape pengar i morgon!?! Håper uansett at Giske held engar frå statskassa unna. Ingen grunn til å drive med kunstig livsforlenging.

En bekymret sas pilot kalte opp kontrolltårnet:
- Jeg er tom for drivstoff og er titusen meter over Stillehavet, trenger instrukser omgående.
- Gjenta etter meg, kom svaret, - Fader vår du som er i himmelen.......

Vel, der er ikkje sikkert piloten har jobb når han/ho kjem ned................. Eg klarerikkje å ta inn over meg alle som eventuelt mister jobben, mest fordi det er naturleg i ein økonomi at selskap går konkurs når dei taper så mykje over så lang tid. Må vere betre å legge inn årane, det dukker nok snart opp nokon som ønsker å ta en Kjos og gjere seg rike på luftfart som tar over rutene, i meir moderne og miljøvennlege fly. Forhåpentlegvis vil dei fleste ansatte få nye jobber i løpet av kort tid. Det må vere UTROLEG slitsom å gå på jobb dag etter dag og vite at arbeidsgivaren din ikkje klarer å tene pengar? Veit ikkje heilt men trur no da.

 

Nevnte eg at det er eit heilt for jævleg ver ute? Kanskje eg skulle lagt ut ei annonse om at eg ynskjer meg jobb på  ForumGranCanaria.com, eller søkt på ein jobb på GranCanariaJob.com? Veit ikkje heilt men kanskje,?, Eller kanskje ikkje. Muligens i morgon.'

Saknar i grunnen sol og sommar, men vil eg ha ei årstid og forhalde meg til? veit ikkje heilt.

Men tilbake til fotball! Er det synd at Fredrikstad rykker ned? NEI! det er vel fortent! Nest minst poeng i serien, ikkje noko å lure på, men det må svi noko voldsomt at Sarpsborg har eit tippeliga lag i 2013. Ull/kisa i tippeligaen eller Sandnes Ulf? Håper på Kisa, fordi eg tipper at dei havner bak Sogndal neste år!! Og held Sogndal seg neste år? Veit ikkje heilt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VeitIkkjeHeilt

VeitIkkjeHeilt

38, Førde

Tja, eg Veit Ikkje Heilt

Kategorier

Arkiv

hits